Η μακαρονάδα του ψαρά
Μια τέλεια μακαρονάδα θαλασσινή που συνδυάζει και λαχανικά μαζί για άρωμα, χρώμα και γεύση. Μπορείτε άνετα να τη σερβίρετε στους …
Μια τέλεια μακαρονάδα θαλασσινή που συνδυάζει και λαχανικά μαζί για άρωμα, χρώμα και γεύση. Μπορείτε άνετα να τη σερβίρετε στους …
Υλικά : 3 μεγάλα καλαμάρια θράψαλα 3 φλυτζάνια του ελληνικού καφέ ρύζι(μισή ποσότητα καρολίνα και μισή μπασμάτι) 2 καρότα τριμμένα …
Υλικά 200 γρ. θράψαλα ½ φλ. ελαιόλαδο 2 λεμόνια 1 Κ.ΓΛ. μουστάρδα Λίγο αλάτι
Τα Θράψαλα είναι ξαδέρφια με τα καλαμάρια, έχουν πολλές ομοιότητες με αυτά αλλά και διαφορές. Τα ξεχωρίζουμε από τα δέκα …
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. ταλιατέλες (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 500γρ. …
Υλικά συνταγής 6 πιπεριές για γέμισμα 6 ντομάτες ώριμες 250-300γρ. ρύζι γλασέ ή καρολίνα (υπολογίζουμε 2 κ.σ. ρύζι για κάθε …
Υλικά συνταγής 1 κιλό θράψαλα 1 φλιτζ. ρύζι κίτρινο 500γρ. κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 400γρ. ντομάτες …
Υλικά 300 γρ. θράψαλα ¼ φλ. Ελαιόλαδο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κ.σ. μουστάρδα 3 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο Χυμό από …
τα θράψαλα είναι αυτό το ανοιχτόχρωμο είδος καλαμαριού που η σάρκα του είναι πιο λεπτή και πιο σκληρή από εκείνη …
Υλικά:1 κιλό θράψαλα 1/2 ποτήρι κρασί 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 ποτήρι σάλτσα ντομάτας αλάτι πιπέρι 2 φύλλα δάφνης μπαχάρι 1/2 …
Συνταγή της μαμάς μου. 1 κιλο καλαμαρια η θραψαλα καθαρισμενα και κομμενα σε κομματια 3 μεγαλα κρεμυδια σε φετες κομμενα …