Ντοματόπιτα με τυρένιο φύλλο μυρωδικών
argiro.gr
Για τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. γιαούρτι 50 …
Για τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. γιαούρτι 50 …
Την ντοματόπιτα την είχα ακουστά, και όταν την είδα φτιαγμένη απο τα χεράκια της Ξανθής (εδω) πραγματικά την λιμπίστηκα! Απ΄οτι …
Υλικά 4 μεγάλα αυγά1½ φλιτζ. φρέσκο γάλα2 κ.σ. ελαιόλαδο2 φλιτζ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του2 φλιτζ. τρίμματα φέτας αλάτι φρεσκοτριμμένο …