Γιουβετσάκι με ντομάτα, φέτα και τηγανητό αυγό
www.gastronomos.gr
Μια συνταγή που μαγείρεψε αποκλειστικά για εμάς ο Νίκος Καραθάνος στο Sani Gourmet Festival. Υλικά 500 γρ. κριθαράκι (προτιμότερο χοντρό) 40 …
Μια συνταγή που μαγείρεψε αποκλειστικά για εμάς ο Νίκος Καραθάνος στο Sani Gourmet Festival. Υλικά 500 γρ. κριθαράκι (προτιμότερο χοντρό) 40 …
Υλικά 1 κιλό φρέσκες καραβίδες Για τη σάλτσα 20 φιλετάκια αντσούγιας 2 σκελίδες σκόρδο 1 καυτερή κόκκινη πιπερίτσα 1 κουταλάκι …
350 γρ. μακαρόνι ή πένες μικρές 180 γρ. τόνος από κονσέρβα σε νερό, στραγγισμένος 175 γρ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια …
Κλασσική συνταγή με αρνί και φορμαέλα Αράχωβας.
Από τον Chef Πάνο Σταμούλη ΥΛΙΚΑ 250 γρ. μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο 1 μπουκέτο μυρωδικών Knorr Σπιτικός 3 πατάτες 2 σκελ. σκόρδο …