Μπλανκέτ ντε Βω: μοσχάρι σε λευκή σάλτσα
caruso.gr
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος κομμένο σε κύβους 200 γρ. μανιτάρια μικρά ή κομμένα σε φετάκια 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 …
Για τα μοσχαράκι: • 1 kg μοσχαράκι γάλακτος • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο • 4 φύλλα δάφνης • 1 ποτήρι λευκό …