ΧΤΑΠΟΔΟΠΙΤΑ
www.chefonair.gr
3 πλοκάμια από χταπόδι μεγέθους Τ2 200 ml κόκκινο κρασί Λευκό Βαλσαμικό Ξίδι 2-3 σκελ. σκόρδο 1 κρεμμύδι ξερό 2-3 …
3 πλοκάμια από χταπόδι μεγέθους Τ2 200 ml κόκκινο κρασί Λευκό Βαλσαμικό Ξίδι 2-3 σκελ. σκόρδο 1 κρεμμύδι ξερό 2-3 …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103” 03/04/2013 – ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ – ΓΛΥΚΑ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙΑ …
Από τον Chef Δημήτρη Κοντόπουλο ,80 γρ. φιλέτο σαρδέλα & γαύρο 50 ml ελαιόλαδο Θυμάρι, δυόσμο, φρέσκια ρίγανη 1 σκελ. …
Από την Ντόρα Φιλίππου…