ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ
shogunkitchen.blogspot.com
Σήμερα χρησιμοποιούμε ένα από τα αγαπημένα μας θαλασσινά, το χταπόδι, για να μαγειρέψουμε ένα φαγητό καταπληκτικό! Πρόκειται για συνταγή πανεύκολη, …
Σήμερα χρησιμοποιούμε ένα από τα αγαπημένα μας θαλασσινά, το χταπόδι, για να μαγειρέψουμε ένα φαγητό καταπληκτικό! Πρόκειται για συνταγή πανεύκολη, …
Ένας καταπληκτικός ουζο-τσιπουρο-μεζές! Υλικά 1 χταπόδι μεσαίου μεγέθους (φρέσκο ή κατεψυγμένο) Ξύσμα από ένα πορτοκάλι μικρό 2 κουταλιές της σούπας …
Από τον chef Γιάννη Βιδάλη Ημερομηνία Προβολής: 26/3/2012 …