Πιροσκί, το αγαπημένο των παιδικών μου χρόνων..
aromavanillias.blogspot.com
Η εκτέλεση ξεφεύγει λίγο από την κλασσική που ενδεχομένως γνωρίζετε, αλλά είναι αξεπέραστα νόστιμη. Πιροσκί με πατάτα, παρμεζάνα και φέτα
Η εκτέλεση ξεφεύγει λίγο από την κλασσική που ενδεχομένως γνωρίζετε, αλλά είναι αξεπέραστα νόστιμη. Πιροσκί με πατάτα, παρμεζάνα και φέτα
ΥΛΙΚΑ 60 γρ. ελαιόλαδο 80-90 γρ. κρασί λευκό 2/3 κ.γλ. αλάτι 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 10 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 1 …
Η πολέντα έχει καταγωγή από την Ιταλία και συγκεκριμένα από μια περιοχή της Βόρειας Ιταλίας που βρέχεται από την Αδριατική, …
Μπισκότα αλμυρά, με αλεύρι καλαμποκιού και παρμεζάνα λοιπόν, όπου για 60-70 κομμάτια περίπου χρησιμοποίησα: 500 γραμ. αλεύρι καλαμποκιού, 200 γραμ. …