Ντολμαδάκια με ελιές, πιπεριές και μπαχαρικά
Κλασικό ορεκτικό της ελληνικής κουζίνας, σε έναν πιο πικάντικο τόνο!
Κλασικό ορεκτικό της ελληνικής κουζίνας, σε έναν πιο πικάντικο τόνο!
Τους λαχανοντολμάδες που θα σας δείξουμε σήμερα, τους έφτιαξα χρησιμοποιώντας ζαμπονάκι luncheon meat αντί για χοιρινό ή μοσχαρίσιο κρέας.Οι κορινθιακές …
Αυτή είναι η συνταγή για αυθεντικούς λαχανοντολμάδες, με κάθε λεπτομέρεια, που κάνουν τη διαφορά. 2 αφράτα λάχανα 700 γρμ ψιλοκομμένο …
Υλικά συνταγής 6 μελιτζάνες φλάσκες 1 κιλό κοκκάρι (κρεμμυδάκια στιφάδο) 5 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 2 φύλλα δάφνης …
Ένα από τα φαγητά που θεωρούνται “μπελαλίδικα” που όμως, αν είναι πετυχημένα, μπορούν να είναι α-πε-ρί-γρα-πτης νοστιμιάς!!! Και μπορεί η …
Υλικά συνταγής 8 κυδώνια μέτριου μεγέθους 500γρ. κιμάς ανάμεικτος (μοσχαρίσιος και χοιρινός) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα ⅓ φλιτζ. ρύζι γλασέ 1 …
Πεντανόστιμα σαλιγκάρια που θα λατρέψετε! Total Time: 01h 45min Χρόνος προετοιμασίας: 25Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 01h 20min Σαλιγκάρια – 1 κιλό …
Το μπριάμ συνήθως το έχουμε συνδυάσει με τα καλοκαιρινά λαχανικά εγώ το φτιάχνω και την άνοιξη με ότι υπάρχει τότε. …
Ένα ιδιαίτερο, παραδοσιακό φαγητό, που αξιοποιεί τα εποχικά λαχανικά αλλά και φρούτα.