ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΤΗ ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΧΟΥΡΜΑ
www.chefonair.gr
ΥΛΙΚΑ ,8 φύλλα κρούστας Ρευστή μαργαρίνη Βιτάμ Culinesse 350 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 300 γρ. ζάχαρη άχνη 3 …
ΥΛΙΚΑ ,8 φύλλα κρούστας Ρευστή μαργαρίνη Βιτάμ Culinesse 350 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 300 γρ. ζάχαρη άχνη 3 …
Υλικά 400 γρ. αλεύρι 200 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο ¾ φλιτζ. ζάχαρη 2 αυγά ή 4 κρόκοι αυγών …
Τα πιο νόστιμα ρολλάκια που έχω φάει, γνωστά και ως cinammon rolls που παίρνουμε απο τα μαγαζιά!
Από την Ιωάννα Σταμούλου…
Από τον Chef Δημήτρη Παμπόρη…