Ηλίανθος με πορτοκαλί κολοκύθα και σταφίδες
cookpad.com
Μια γλυκεία πιτα που τρώγεται όλες της ώρες! Λίγα μυστικά ακόμα Την ιδέα της συνταγής την πήρα από μια φωτογραφία …
Μια γλυκεία πιτα που τρώγεται όλες της ώρες! Λίγα μυστικά ακόμα Την ιδέα της συνταγής την πήρα από μια φωτογραφία …
Αντί να χρησιμοποιήσουμε μια τεράστια γαλοπούλα, το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσουμε το στήθος της γαλοπούλα και να το γεμίσουμε και …
Περιγραφή Μια γλυκεία πιτα που τρώγεται όλες της ώρες! 400 γρ + 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες της …