ΣΑΡΑΓΛΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ
Αν σας αρέσει το σαραγλί, τότε αυτό θα σας ξετρελλάνει. Ίσως να σας παραξενεύει το ρύζι στα υλικά της γέμισης, …
Αν σας αρέσει το σαραγλί, τότε αυτό θα σας ξετρελλάνει. Ίσως να σας παραξενεύει το ρύζι στα υλικά της γέμισης, …
Τους λαχανοντολμάδες που θα σας δείξουμε σήμερα, τους έφτιαξα χρησιμοποιώντας ζαμπονάκι luncheon meat αντί για χοιρινό ή μοσχαρίσιο κρέας.Οι κορινθιακές …
Αυτή είναι η συνταγή για αυθεντικούς λαχανοντολμάδες, με κάθε λεπτομέρεια, που κάνουν τη διαφορά. 2 αφράτα λάχανα 700 γρμ ψιλοκομμένο …
Το έχω δοκιμάσει σε πολλές παραλλαγές,τόσες που τις έχω ξεχάσει.Χτες,πάντως, κατέληξα να το κάνω δίχρωμο,αν και ξεκίνησα για ένα εντελώς …
Ρυζόγαλο παραδοσιακό με «πέτσα», κρεμώδη υφή, ελαφριά γεύση λεμονιού αλλά και μία πρέζα αλάτι για να τονίζεται η γεύση. Α, …
Ένα από τα φαγητά που θεωρούνται “μπελαλίδικα” που όμως, αν είναι πετυχημένα, μπορούν να είναι α-πε-ρί-γρα-πτης νοστιμιάς!!! Και μπορεί η …
Γι᾿ αυτούς που δεν θέλουν να φτιάξουν γαλοπούλα, η ψάχνουν εναλλακτική λύση για να μαγειρέψουν κοτόπουλο, αυτός είναι ο ιδανικός …
Σ’ευχαριστώ μαμά!!