Τηγανοσουπα (Βολιωτικη ψαρόσουπα)
Την εφτιαχνε ο πατερας μου στο Βολο στην δουλεια του και αναστεναζαν οσοι την ετρωγαν…!!! Ακομη την θυμουνται και με …
Την εφτιαχνε ο πατερας μου στο Βολο στην δουλεια του και αναστεναζαν οσοι την ετρωγαν…!!! Ακομη την θυμουνται και με …
Το εξαιρετικό αυτό θαλασσινό, δίνει την κορυφαία γεύση του σε κάθε μας μπουκιά. Μία γεύση με φινέτσα και άρωμα βυθού.
400 γρ. θαλασσινά (γαρίδες, μικρές και μεγάλες καραβίδες) 400 γρ. αλεύρι 2 λίτρα γάλα 1 κρεμμύδι 150 γρ. βούτυρο 2 …
1/2 κιλό ρύζι 1/2 κιλό καραβίδες 250 γρ. γαρίδες 1/2 κιλό γυαλιστερές 250 γρ. μύδια 50 γρ. ζαμπόν κομμένο σε …
Υλικά 250 γρ. ρύζι γλασέ 12 καραβίδες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 100 ml λευκό κρασί 1 κιλό μύδια 1 κιλό κυδώνια …
Τα γιουβαρλάκια, τσι όπως δεν τα έχουμε ξαναδοκιμάσει. Υλικά 1 φλιτζάνι ρύζι arborio ή καρολίνα 6 κούπες ζωμός λαχανικών 1/2 …
ΕΝΑΣ ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ GOURMET ΠΙΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΣΟΥΠΑΣ…ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΑΣΥΡΤΙΚΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ!!!…