Η πιο νόστιμη Ισπανική παέγια θαλασσινών
Η συνταγή που μοσχοβολάει θάλασσα. Αυτή η Ισπανική παέγια θαλασσινών θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Φτιάχνεται σχετικά εύκολα …
Η συνταγή που μοσχοβολάει θάλασσα. Αυτή η Ισπανική παέγια θαλασσινών θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Φτιάχνεται σχετικά εύκολα …
Υλικά Καραβίδες 10 τεμ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες Ντομάτες 2 τεμ μέτριες ώριμες τριμμένες στον …
2 κιλά φρέσκα πετρόψαρα 6-8 καραβίδες ή γαρίδες 10-12 μύδια 1 μερίδα Knorr σπιτικός Ζωμός ψαριού 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Άλτις …
Υλικά 1 κιλό φρέσκες καραβίδες Για τη σάλτσα 20 φιλετάκια αντσούγιας 2 σκελίδες σκόρδο 1 καυτερή κόκκινη πιπερίτσα 1 κουταλάκι …
Το εξαιρετικό αυτό θαλασσινό, δίνει την κορυφαία γεύση του σε κάθε μας μπουκιά. Μία γεύση με φινέτσα και άρωμα βυθού.
ΕΝΑΣ ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ GOURMET ΠΙΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΣΟΥΠΑΣ…ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΑΣΥΡΤΙΚΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ!!!…
ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -4 καραβίδες καθαρισμένες -2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες -3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο -1/4 κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι -2 …
Υλικά 4 καραβίδες ή μικρούλια αστακουδάκια 4 μεγάλες γαρίδες 4 μύδια με το όστρακό τους 2 μεγάλες ώριμες ντομάτες κομμένες …