Βακαλαόπιτα
Παραδοσιακή γεύση Κεφαλλονιάς, αν και δύσκολα… τη συναντάς σε κάποια ταβέρνα! Θα πρέπει να ψάξεις…
Παραδοσιακή γεύση Κεφαλλονιάς, αν και δύσκολα… τη συναντάς σε κάποια ταβέρνα! Θα πρέπει να ψάξεις…
Υλικά Χειροποίητο φύλλο 4 φύλλα ή 6 φύλλα εμπορίου Μπακαλιάρος ξαλμυρισμένος 1 κιλό ή ξερός Κολοκυθάκια 1 κιλό Ρύζι 200 …
Υλικά 1-1,5 κιλό ψάρι φιλέτο βακαλάο [εδώ έχω φρέσκο ] 2 μεγάλες πατάτες 4 μεγάλα καρότα σε φετούλες 1 …
Είναι ένα ορεκτικό που έχει τις ρίζες του στην περιοχή της Προβηγκίας στη Γαλλία, αλλά την βρίσκουμε και στην Πορτογαλία …
Μια πολύ νόστιμη συμπυκνωμένη ψαρόσουπα και πολύ εύκολη! 1,5 κιλό ψάρια φρέσκα ή κατεψυγμένα μπακαλιάρο και φέτες ψαριού , ότι …
Ειναι φανταστικό φαγητό, άρεσε σε όλους στην οικογένεια πάρα πολύ, ειναι και υγιεινό. Η συνταγη ειναι απο τον Βασίλη Καλλίδη, …
Υλικά : 1 κιλό φρέσκο ψάρι, μπακαλιάρος ή συναγρίδα ή κοκκινόψαρο 1 μέτριο κρεμμύδι 1 σελινόριζα 4-5 μέτριες πατάτες 1 …
Υλικά 2 τεμάχια μπακαλιάρο κατεψυγμένο [γίνετε η ίδια συνταγή και με φρέσκο] 4 καρότα κομμένα 1 ντομάτα στα κομμένη στα …
Επειδή κατά τη διάρκεια της σαρακοστιανής νηστείας η Εκκλησία επιτρέπει μόνο δύο φορές την κατανάλωση ψαριού, την ημέρα του Ευαγγελισμού …
Υλικά (για 12-13 κομματια) 300-400γρ φιλετο βακαλάο ή παγκάσιους(ή αν εχει περισέψει ψητό ψάρι απο την προηγούμενη πχ τσιπούρες) 2 …
Υλικά Μερίδες 3 1 κιλό μπακαλιάρο φρέσκο ή κατεψυγμένο 4 καρότα κομμένα σε χοντρές φετούλες 2 ξερά κρεμμύδια κομμένα στα …