Λαχανοντολμάδες θαλασσινών
Ένας διαφορετικός τρόπος να απολαύσουμε τα θαλασσινά που τόσο αγαπάμε. Συνδυάζει γεύσεις οικείες σε ένα πιάτο που άνετα σερβίρεται κι …
Ένας διαφορετικός τρόπος να απολαύσουμε τα θαλασσινά που τόσο αγαπάμε. Συνδυάζει γεύσεις οικείες σε ένα πιάτο που άνετα σερβίρεται κι …
Η σούπα βελουτέ από κολοκυθάκια με μύδια, της Βελγίδας chef Sandra Berten, ήταν το πιάτο που ξεχώρισα στο θεματικό ειδικό …
Υλικά (για 4 άτομα):2,5 φ.τ. σπυρωτό ρύζι250γρ. καθαρισμένα μύδια2 κ.σ. αρακάς2 κ.σ. καλαμπόκι2 κ.σ. καρότο σε κύβους2 μεγάλα κρεμμύδια3/4 φ.τ. …
Μυδοπίλαφο Μετά το γαμοπίλαφο σειρά έχει το μυδοπίλαφο! Για 3 άτομα θα χρειαστούμε: 2 κούπες ρύζι αρμπόριο 1 κόκκινη πιπεριά …
Από τον Chef Σταμάτη Ευσταθίου Hμέρα προβολής 04/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. Για 4 άτομα YΛΙΚΑ 500 …
Υλικά Ταλιατέλες 500 γρ. Μύδια 15 τεμ. ή γαρίδες Κρεμμυδάκια φρέσκα 4 τεμ. Σκόρδο 2 σκελίδες Λευκό κρασί 1/2 φλυτζάνι …
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΦΑΒΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ, ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ. “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14” 29/11/2012 17:00. Κατάλληλο για όλους “Μαγειρεύω οικονομικά” … ένα γαστρονομικό ταξίδι …