Τα ρολλάκια φρούτων…του Άρη
Με το που διάβασα την ανάρτηση στο blog Νεανικόν, για τα ρολλάκια φρούτων, πριν καν την ολοκληρώσω θα μπορούσα να …
Με το που διάβασα την ανάρτηση στο blog Νεανικόν, για τα ρολλάκια φρούτων, πριν καν την ολοκληρώσω θα μπορούσα να …
Πεσκέσι μου ήρθαν επίσης και μπόλικα κάστανα, οπότε είπα να ασχοληθώ μαζί τους, μ’ έναν διαφορετικό τρόπο… Περίσσεμα είχα αλεσμένο …
Όταν σκεφτόμαστε τα Χριστούγεννα, εκτός από κουραμπιέδες και μελομακάρονα, στο μυαλό μας έρχονται και οι δίπλες.Τραγανές, αφράτες, βουτηγμένες σε καραμελωμένο …
Τα υλικά (για περίπου 5 τηγανίτες σε τηγάνι 18εκ) για τις τηγανίτες 1/2 κούπα (135γρ) φαρίνα με γεύση πορτοκάλι 1/2 …
Πολυ όμορφα ζυμαρένια τριαντάφυλλα!!
Υπέροχα δίχρωμα κρουασάν με γέμιση μαρμελάδα και με ότι γεύση αγαπάει ο καθένας μας.
Υλικά 1 πακέτο φύλλο κρούστας 100 γρ. καρυδόψιχα, πολύ τριμμένη 1/4 φλιτζανιού ζάχαρη 2 κ. γ. κανέλα 160 γρ. βούτυρο …
Τι χρειαζόμαστε: 190 γρ σπορέλαιο 30 γρ χυμό πορτοκαλιού 1 κουταλάκι γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού 240 γρ ζάχαρη 3 βανίλιες…
Μια τέτοια κρύα ημέρα σαν την σημερινή εκτός από μια ζεστή σουπίτσα, ο οργανισμός χρειάζεται και μια γλυκιά τονωτική ένεση. …
Γλυκό δημοφιλές στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νότια Ασία. Παρασκευάζεται από ζύμη τηγανισμένη σε καυτό λάδι. Οι λουκουμάδες έχουν σχήμα …
Για τη ζύμη: 500γρ. ή 2 ποτήρια νερού καλαμποκέλαιο 1 κουτάκι μπύρα (330ml) 2 πακετα αλεύρι φαρίνα …