Αυγοκαλάμαρα : οι κρητικές δίπλες
Σε μέγεθος μινιατούρας, για λιγότερες τύψεις! Εκτός από τα τριανταφυλλένια νηστίσιμα ξεροτήγανα , σε πολλές περιοχές της Κρήτης φτιάχνουν ένα …
Σε μέγεθος μινιατούρας, για λιγότερες τύψεις! Εκτός από τα τριανταφυλλένια νηστίσιμα ξεροτήγανα , σε πολλές περιοχές της Κρήτης φτιάχνουν ένα …
Υλικά : ¾ του κιλού αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ πακέτο (δηλαδή ¼ του κιλού) φαρίνα 2 φλυτζάνια του …
Από το ζύμωμα έως το ψήσιμο θα σας σπάσουν τη μύτη! Ζύμη που λειώνει στο στόμα και αφήνει ευωδιά και …
Χρόνια πολλά! Θα σας δώσω σήμερα τη δεύτερη συνταγή που σας υποσχέθηκα για μελομακάρονα, την παραδοσιακή και γνήσια για την …
Υλικά Για την ζύμη: ½ κιλό λάδι, 2 ποτήρια του νερού ζάχαρη, 1 ποτήρι του νερού αλυσίβα, 4 πορτοκάλια, 1 …
Υλικά Για την ζύμη: μισό κιλό λάδι 1 κιλό αλεύρι 2 νεροπότηρα ζάχαρη 1 νεροπότηρο αλισίβα 4 πορτοκάλια (το ξύσμα …
ΕΙΝΑΙΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ Η ΜΑΡΙΝΑ!!!ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!! ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΩ …
Φτιάξτε υπέροχα μελομακάρονα με άρωμα και γεύση ακολουθώντας τα βήματα της συνταγής που μας έστειλε η Μαρία Παρασκευά!
Μιας και έρχονται τα Χριστούγεννα ήρθε η ώρα να φτιάξουμε και τα γλυκάκια μας, για να γεμίσει το σπίτι μας …
Υλικά 640γρ. ελαιόλαδο 1 ποτήρι του κρασιού αλισίβα 1 ποτήρι του κρασιού κονιάκ 2 πορτοκάλια (ξύσμα και χυμός) 1 λεμόνι …