Κουνουπίδι ωγκρατέν με πορτομπέλο, κρέμα τυριών κ κρούστα καρυδιού
Το καημένο το κουνουπίδι είναι ένα παρεξηγημένο λαχανικό. Οι σχέσεις μου όμως μαζί του ήταν πάντα καλές και το τιμώ …
Το καημένο το κουνουπίδι είναι ένα παρεξηγημένο λαχανικό. Οι σχέσεις μου όμως μαζί του ήταν πάντα καλές και το τιμώ …
Παραδοσιακή συνταγή σε μία υγιεινή βερσιόν!!!
Η συνταγή αυτή είναι της μαμάς του φίλου μου του Αντρέα .Τις έφτιαχνε όταν είμαστε φοιτητές . Μόλις είδα πόσο …
Αυτή η συνταγή είναι παραδοσιακή της ορεινής Θεσσαλίας, αφρατη και πεντανοστιμη!! Τη μοιράζομαι μαζί σας γιατί νομίζω ότι θα την …
Υλικά 1/2 κιλό κανταΐφι 1/2 κιλό φύλλο κρούστας 250 γρ. κοπανισμένη καρυδόψιχα 1 κ.σ. κανέλλα 3 φρυγανιές τριμμένες 1 φλ. …
Κόλλυβα φτιάχνουμε τα τρία Ψυχοσάββατα του Τριωδίου και το Σάββατο πριν την Κυριακή της Πεντηκοστής. Εκτός από αυτές τις μέρες, …
Υλικά 500 γρ. κιμά χοιρινό 1 κρεμμύδι ½ φλ. μαυροδάφνη 60 γρ Καρύδια τριμμένα 4 τριμμένες φρυγανιές 1 αυγό ¼ …