Πουρές μελιτζάνας για αυθεντικό Χιουνκιάρ Μπεγεντί
Το Χιουνιάρ μπεγεντί είναι φαγητό με κοκκινιστό κρέας κομμένο σε μικρούς κύβους πάνω σε πουρέ καπνιστής μελιτζάνας ανακατεμένο με ελαφριά …
Το Χιουνιάρ μπεγεντί είναι φαγητό με κοκκινιστό κρέας κομμένο σε μικρούς κύβους πάνω σε πουρέ καπνιστής μελιτζάνας ανακατεμένο με ελαφριά …
Ο πουρές μελιτζάνας με κομματάκια κοκκινιστού κρέατος, το hünkar beğendi, είναι ένα από τα πλέον αντιπροσωπευτικά πιάτα της Τουρκικής Κουζίνας …
Την μελιτζανόπιτα είχα καιρό να την φτιάξω, από φόβο ότι δεν θα την τρώγανε τα παιδιά. Δειλά-δειλά όμως αποφάσισα να …
Αν βρίσκετε το κουνουπίδι “αδιάφορο” γευστικά, αν μέχρι τώρα όσο και να θέλατε να το εντάξετε στην διατροφή σας κάτι …
Ένα διαφορετικός τρόπος, για να φτιάξουμε ένα “ζουμερό” και πολύ νόστιμο σουφλέ. Είναι εύκολο στην παρασκευή του και με σίγουρη …
Η πρασόπιτα αυτή είναι πολύ ελαφριά και ιδιαίτερα νόστιμη ενώ είναι επίσης μία από τις αγαπημένες μου πίτες. Η συνταγή …
Η μπεσαμέλ (béchamel), μία από τιςβασικές σάλτσες της γαλλικής κουζίνας με βούτυρο, αλεύρι και φρέσκο γάλα, χρησιμοποιείται ενδεικτικά στα μακαρόνια …