Πικάντικη μακαρονάδα με τόνο, αντζούγιες και κάππαρη
Έχετε δοκιμάσει καπνιστό τόνο? Η αλήθεια είναι πως παίζει τεράστιο ρόλο η πρώτη ύλη που χρησιμοποιούμε όταν μαγειρεύουμε. Το τελικό …
Έχετε δοκιμάσει καπνιστό τόνο? Η αλήθεια είναι πως παίζει τεράστιο ρόλο η πρώτη ύλη που χρησιμοποιούμε όταν μαγειρεύουμε. Το τελικό …
Αν σας αρέσουν τα καυτερά δοκιμάστε αυτή την υπέροχη εκδοχή μακαρονάδας. Μπορείτε να την φτιάξετε πολύ καυτερή ή πιο ήπια …
500 γρ. κριθαράκι 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 100 γρ. τόνος …
Τι κι αν τα βήματα εκτέλεσης δείχνουν να μένουν …ημιτελή, το αποτέλεσμα είναι ένα πολύ πετυχημένο πιάτο με ζυμαρικά, χωρίς …
Μια παλιά συνταγή από τη Βερσίλια, την τοσκανική παράκτια πεδιάδα βόρεια της Πίζας και, αν και σήμερα δεν είναι και …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό…
Η συνταγη που μας προτεινει η φιλη nanocucina, προερχεται απο την Liguria (Genova) και ειναι παρα πολυ απλη και ευκολη. …