Μπαβαρουάζ με κεράσια
Υλικά για 4-6 άτομα: 500 γρ. κεράσια (καθαρό βάρος) 400 ml νερό 200 γρ. ζάχαρη 40 γρ. λικέρ Για την …
Υλικά για 4-6 άτομα: 500 γρ. κεράσια (καθαρό βάρος) 400 ml νερό 200 γρ. ζάχαρη 40 γρ. λικέρ Για την …
Σήμερα θέλουμε κάτι γλυκό και δροσερό! Ελάτε να φτιάξουμε ένα κατακόκκινο ζελέ κεράσι! Υλικά: 600 γραμμ. κεράσια, 4 φύλλα ζελατίνης …
Donauwellen στη Γερμανική γλώσσα σημαίνει “το Κύμα του Δούναβη”.Τα κύματα του Δούναβη, λοιπόν, σε στρώσεις γι αυτό το δημοφιλές, παραδοσιακό …
Διαδικασία Βάζουμε τη ζελατίνα σε κρύο νερό να μαλακώσει. Ρίχνουμε το κρασί, τη ζάχαρη και τα κεράσια σε μια κατσαρόλα και τη …
Το αντίπαλον δέος ή το άλλο μισό της πασίγνωστης Black Forest, η λευκή εκδοχή αυτής της τούρτας μας πηγαίνει μια …
Μια εξαιρετικά αφράτη και νόστιμη κρέμα με κεράσια. Υλικά 10 αυγά χωρισμένα κρόκους και ασπράδια που θα χτυπήσουμε μαρέγκα. 250 …
Η μωβ γλυκιά πανδαισία με τις λίγες θερμίδες. ΥΛΙΚΑ για 4 μπολάκια 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό με χαμηλά λιπαρά 220 …
Υλικά συνταγής 2 φλιτζ. ξινόγαλα 1 φλιτζ. κρέμα γάλακτος 1 λεμόνι (ξύσμα) ½ φλιτζ. ζάχαρη (για την πανακότα) 3 κ.σ. …
Υλικά συνταγής 1 φλιτζ. αφρώδης οίνος (λευκός) 4 κ.σ. ζάχαρη 1 φακελάκι ζελατίνη 1 κ.γ. χυμός λεμονιού 2 βερίκοκα 3 …