Γιουβαρλάκια με λάχανο και κόκκινη πιπεριά
www.tastefull.gr
Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, …
Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, …
Το γεμιστό λάχανο με κιμά είναι και πολύ νόστιμο και ιδιαίτερα εμφανίσιμο πιάτο!
Μια διαφορετικη κιμαδοπιτα, τοσο ως προς την γεμιση, οσο και ως προς την συναρμολογηση και την εμφανιση!