Σάλτσα αυγολέμονο (με κορν φλάουρ)
kouzinomageiremata.blogspot.com
Η σάλτσα αυτή είναι πολύ γευστική λόγω της νοστιμιάς που έχει ο ζωμός. Μπορεί να ξαναζεσταθεί σε χαμηλή θερμοκρασία χωρίς …
Η σάλτσα αυτή είναι πολύ γευστική λόγω της νοστιμιάς που έχει ο ζωμός. Μπορεί να ξαναζεσταθεί σε χαμηλή θερμοκρασία χωρίς …
Σπιτική, βελούδινη μπεσαμέλ Θα χρειαστούμε: 4 κουταλιές κορν φλάουρ 2 κουταλιές μαργαρίνη 1 λίτρο γάλα 1 αυγό
Υλικά 3 ποτήρια γάλα φρέσκο 7 κουτ. σούπας αλεύρι ή κορν φλάουρ 5 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο αλάτι, …
Το αυγολέμονο γίνεται με αυγά, λεμόνι και ζωμό από το φαγητό που φτιάχνουμε. Η ποσότητα του ζωμού που θα χρησιμοποιήσουμε …