Κρεατόπιτα Ηπείρου
Την κρεατόπιτα αυτή την έμαθα απο την πεθερά μου. Την φτιάχνουν στην Ηγουμενίτσα. Κυρίως χρησιμοποιούν κρέας απο γίδα που γίνετε …
Την κρεατόπιτα αυτή την έμαθα απο την πεθερά μου. Την φτιάχνουν στην Ηγουμενίτσα. Κυρίως χρησιμοποιούν κρέας απο γίδα που γίνετε …
Σε αυτό το φαγητό, τα καρύδια είναι τόσο σημαντικά όσο το κοτόπουλο. Η σάλτσα δεν είναι μια απλή σάλτσα που …
Τι χρειαζόμαστε: 4 μπούτια κοτόπουλου 5 πιπεριές πράσινες κομμένες σε ροδέλες 5 ντομάτες τριμμένες πατάτες 1 κουταλιά σούπας ντοματοπελτέ 1 …
Υλικά 700gr στήθος κοτόπουλο ή μπουτάκια που γίνονται πολύ μαλακά 1 πράσινη, 1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά – μέτριες …
Υλικά 450 γρ. κοτόπουλο μπούτι,χωρίς την πέτσα και χωρίς κόκκαλο 10 ml. μίγμα μπαχαρικών Cajun 10 ml. πικάντικη σάλτσα τσίλι …
ΥΛΙΚΑ 4 μπουτακια κοτοπουλο 100γρ τριμμενη παρμεζανα 30γρ σουσαμι 4κσ ελαιολαδο 100γρ αλευρι για ολες τις χρησεις πιπερι,αλατιθυμαρι,ριγανη και παπρικα …
Υλικά για 2 άτομα 2 μπούτια κοτόπουλα 1 κ.σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλο 1/2 …