Κοτόπουλο φρικασέ με μανιτάρια
Το φρικασέ είναι η ενδιάμεση κατάσταση, η οποία περιλαμβάνει κομμάτια κρέατος να σωτάρονται για λίγο στην αρχή μέχρι να ροδίσουν …
Το φρικασέ είναι η ενδιάμεση κατάσταση, η οποία περιλαμβάνει κομμάτια κρέατος να σωτάρονται για λίγο στην αρχή μέχρι να ροδίσουν …
Μια απολαυστική πηλιορείτικη συνταγή για κοτόπιτα με ταργανό φύλλο, αρωματική και εξαιρετικά νόστιμη!
Λαχταριστή και ελαφριά κοτόπιτα. 1 στήθος κοτόπουλου βρασμένο 1 κρεμμύδι μέτριο λίγο λάδι 1 μικρό κουτί μανιτάρια κομμένα 2-3 ποτήρια …
Υλικά Για τις κρέπες 1 φλιτζάνι αλεύρι 3 αβγά 1 1/2 φλιτζάνι γάλα αλάτι Βούτυρο για το τηγάνι Για τη …
Από τη Νανά Δαρειώτη ,500 γρ. ταλιατέλες 2 στήθη κοτόπουλου 250 γρ. φέτα Δωδώνη 1 φλ. γάλα Δωδώνη 1 κρεμμύδι …
Ζυμαρικά πέννες “παντρεμένα” με φιλέτο κοτόπουλο, κρέμα γάλακτος, μπεσαμέλ, μαντιτάρια και τυριά!
Πολύ ωραίο κέικ που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα!! Τολμήστε το! Υλικά για το κοτόπουλο: 200 gr. φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε …