Ζυμαρικά με κοτόπουλο και αγκινάρες
mikrikouzina.blogspot.com
Σε συνέχεια της αγκινάρας…Ήθελα να χρησιμοποιήσω ένα μέρος από τις αγκινάρες σε κάτι έξτρα καλό. Κάτι που η γεύση τους …
Σε συνέχεια της αγκινάρας…Ήθελα να χρησιμοποιήσω ένα μέρος από τις αγκινάρες σε κάτι έξτρα καλό. Κάτι που η γεύση τους …
Χρώματα, αρώματα και νοστιμιά σε ένα πιάτο που περισσότερο θα το ονόμαζα σουφλέ.
Από την Φρόσω Βαμβακίδου ,500 γρ. κοτόπουλο φιλέτο 500 γρ. λιγκουίνι 1 πιπεριά κόκκινη 1 πιπεριά πράσινη 1 πιπεριά κίτρινη …