Η ΑΠΟΛΥΤΗ SERANO TOY ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ
tasty-mam.blogspot.com
Για το παντεσπάνι: 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 20 γρ. κακάο 5 αυγά 125 γρ. ζάχαρη Για το …
Για το παντεσπάνι: 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 20 γρ. κακάο 5 αυγά 125 γρ. ζάχαρη Για το …
Υλικά Βάση 120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ. κακάο 5 αυγά 125 γρ. ζάχαρη Σιρόπι 300 γρ. νερό 200 γρ. ζάχαρη …
Φτιάχνουμε βήμα-βήμα την αγαπημένη τούρτα των παλαιών ζαχαροπλαστείων.Συμβουλή Εάν δεν διαθέτουμε θερμόμετρο, μπορούμε να διαπιστώσουμε τη θερμοκρασία του σιροπιού, αν …