ΚΑΡΙΟΚΕΣ
Από τα πιό αγαπημένα κεράσματα των παδικών μας χρόνων! Η ιδέα να φτιάξω καριόκες ξεκίνησε από μερικά κομμάτια παντεσπάνι, που …
ΥΛΙΚΑ 1 φόρμα σιλικόνης 500γρ. κουβερτούρα περισσεύματα από παντεσπάνι ή από κέικ περίπου 4-5 κομμάτια 250γρ. φυτική κρέμα γάλακτος ή …
Θυμάστε το σοκολατένιο κέικ-παντεσπάνι, που σας είχαμε δείξει παλιότερα εδώ??Είχα πει τότε ότι εκτός από παντεσπάνι, μπορεί να προσφερθεί και …
Ένας κορμός είναι το τέλειο γλυκό για να κεράσεις γιατί έχεις κάποιον που γιορτάζει (άσε που ετοιμάζεται από την προηγούμενη …
Για όσους λατρεύουν τη nutella, τη σοκολάτα και τα πολύ γλυκά! Μια εύκολη και γρήγορη τούρτα!
Εύκολη τούρτα με κρέμα σοκολάτας, βύσσινα και επικάλυψη από γκανάσ σοκολάτας! Πολύ ελαφριά και χωρίς να ‘λιγώνει’ καθόλου! Έχει πάρει …
Τούρτα με μια εξαιρετική μους σοκολάτας για γέμιση,ελαφριά και παντανόστιμη! 1 δόση παντεσπάνι 2 κσ κακάο 5 κσ ζεστό νερό …
Υλικά 3 τεμχ παντεσπάνι σοκολάτας ( έτοιμα εμπορίου ) 1 κουτί σαντιγύ σε σκόνη ( αυτό με τα 2 σακουλάκια …
Η καλύτερη τούρτα σοκολάτας που εχω φάει! Και έχω φάει…! 3 παντεσπάνια σοκολάτας 2 κουβερτούρες γάλακτος 2 κουβερτούρες υγείας 3 …
Μια πολύ εύκολη και εντυπωσιακή τούρτα που σίγουρα θα εντυπωσιάσει!!! 1 ζαχαρούχο γάλα 3 παντεσπάνια έτοιμα 1 συσκευασία ερμόλ ή …
Είναι απλή και πολύ νόστιμη. 800 γραμμάρια κουβερτούρα 300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 400 γραμμάρια γάλα 3 παντεσπάνια από το σούπερ …
Υλικά Κέικ που μας περίσσεψε 400 γρ θρυμματισμένο (ή παντεσπάνι) Βούτυρο 100 γρ Άχνη ζάχαρη 150 γρ Κακάο 80 γρ …
ΥΛΙΚΑ: 600 ml ΚΡ. ΓΑΛΑΚΤΟΣ 300 gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΜΑΥΡΗ 300 gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 150 gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΛΕΥΚΗ 1 ΔΟΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ …
Εύκολη και φθήνη τούρτα με μερέντα για μικρά και μεγάλα παιδιά.
Υλικά: – 1 παντεσπάνι ή τρίμματα από κέικ ή 1 πακέτο πτι-μπερ για την κάτω βάση – το υπόλοιπο παντεσπάνι …
Φανταστική τούρτα Black Forest!! Δοκιμάστε την…
Μου προέκυψε τυχαία αλλά από τότε που την έφτιαξα συνέχεια μου την ζητάνε!Όσοι αγαπούν την μερέντα πιστεύω ότι θα τους …
Πήγα σε μια φίλη την έφαγα, μου άρεσε, την έφτιαξα και άρεσε, έτσι λοιπόν είπα να την ανεβάσω, να την …
Η αυθεντική συνταγή με βανίλια και τριμμένο παντεσπάνι…