Ζυμαρικά φούρνου με σάλτσα ντομάτας και τυριά
www.argiro.gr
Ιταλίκή αγαπημένη μου συνταγή! Pasta Pomodoro al forno από το βιβλίο μου ‘Νοστιμιές αλά ιταλικά’.
Ιταλίκή αγαπημένη μου συνταγή! Pasta Pomodoro al forno από το βιβλίο μου ‘Νοστιμιές αλά ιταλικά’.
500 γρ. κοχυλάκι, κοφτό μακαρονάκι ή penne rigate, fusilli κλπ 3 μπάλες φρέσκια μοτσαρέλα 1 φλ. τριμμένη παρμεζάνα 1 φλ. …
Υλικά 500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες και βρασμένες 1 κ. γ. αλάτι 1 κ. γ. κορνφλάουρ 1 ασπράδι αυγού 4 σκελίδες …
Το γιουβετσάκι είναι πετυχημένο όταν είναι μελωμένο˙ δεν πρέπει να είναι ούτε στεγνό, ούτε να έχει πολλά υγρά, αλλά ούτε …