Γουακαμόλε, το μεξικάνικο!
Οπότε μου μπήκε η ιδέα στο μυαλουδάκι μου ότι πρέπει άμεσα να φτιάξω και γουακαμόλε και vegan chili con carne. …
Οπότε μου μπήκε η ιδέα στο μυαλουδάκι μου ότι πρέπει άμεσα να φτιάξω και γουακαμόλε και vegan chili con carne. …
Η σάλτσα με ρίγανη είναι ιδανική για να δώσουμε γεύση σε ψητά ή βραστά ψάρια. Η ρίγανη είναι ένα ενδημικό …
Μία εύκολη σάλτσα που θα δώσει ένταση στη γεύση πολλών πιάτων σας!
Υλικά για 1 βαζάκι: 1 αβοκάντο ώριμο 100 γρ. ανθότυρο 1 κ.σ. τυρί cottage 3 λιαστές ντομάτες 1 κ.γλ. πάστα …
Υλικά Μαϊντανός 200 γρ Ψωμί ψίχα 100 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ Ελαιόλαδο 6 -7 κουταλιές της σούπας Χυμός λεμονιού …
1 συσκευασία αραβικές πίτες μεσαίου μεγέθους λίγο ελαιόλαδο Για το ντιπ 3 ώριμα αβοκάντος 3 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2 κ.σ. …
4 αβοκάντο 1/2 φλιτζ. πράσινο τσίλι κομμένο 1/2 μέτρια τομάτα κομμένη 2 κουταλάκια κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κουταλάκια μαγιονέζα 1/2 κουταλάκι …
Συνοδεύει κρέας ή ψάρι… Total Time: 20Λεπτά Χρόνος προετοιμασίας: 20Λεπτά Κρεμμύδι ξερό – 1 τεμ. Κρεμμυδάκια φρέσκα – 5 τεμ. …
Νοστιμη σάλτσα που νοστιμίζει τα φαγητά….ειδικά εν καιρώ αλάδωτης νηστείας! Τι χρειαζόμαστε: 4 αβοκάντο (ώριμα) 2 κ.γ αλάτι 1 κ.σ. …
Τα φραγκόσυκα (παπουτσόσυκα ή παυλόσυκα) τα γνωρίζετε; Υπάρχουν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, αλλά δεν αξιοποιούνται παντού με τον ίδιο …