ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΤΟΥΡΣΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ (ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΟ)
www.e-sofia.gr
Συνηθίζεται την ημέρα των Θεοφανείων. Σερβίρεται ως κύριο πιάτο στο γιορτινό τραπέζι της συγκεκριμένης ημέρας.
Συνηθίζεται την ημέρα των Θεοφανείων. Σερβίρεται ως κύριο πιάτο στο γιορτινό τραπέζι της συγκεκριμένης ημέρας.
Ένα πολύ νόστιμο φαγητό για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. 500 κιλο φασολια ασπρα 2 κρασοποτηρα λαδι 2 κουτ.της σουπας …
Υλικά 200 γρ. Φασόλια γίγαντες 800 γρ. χοιρινό πανσέτα ή λαιμό 300 γρ. λάχανο τουρσί 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα 1 …
Τα Pierozki ή Pierogi είναι παραδοσιακά χειροποίητα γεμιστά ζυμαρικά της Πολωνικής Κουζίνας. Για όσους γνωρίζουν, μοιάζουν με τα βαρένικα της …