Μοσχάρι Κυδωνάτο Σμυρνέϊκο, νεωτερικό
caruso.gr
Το μοσχάρι κυδωνάτο είναι μια Μικρασιάτικη συνταγή, κυρίως των Ελλήνων της Σμύρνης που ήρθε με τους πρόσφυγες στην ηπειρωτική και …
Το μοσχάρι κυδωνάτο είναι μια Μικρασιάτικη συνταγή, κυρίως των Ελλήνων της Σμύρνης που ήρθε με τους πρόσφυγες στην ηπειρωτική και …
Το κρέας με τα κυδώνια, φαγητό της πολίτικης κουζίνας το οποίο ονομάζεται και «Κυδωνάτο».Τα αρωματικά και νόστιμα κυδώνια της εποχής …
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι 1 κιλό κυδώνια 100 γρ βούτυρο 12 φλιτζάνι τσαγιού μέλι αλάτι πιπέρι