Λαχανοντολμάδες
elpidaslittlecorner.gr
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Ένα μοναδικό και εμπνευσμένο πιάτο, με υπέροχη γεύση! Η δυσκολία του θα μας αποζημιώσει απόλυτα!…
Σήμερα ξεχνάμε τις τηγανητές πατάτες (λες και γίνεται ποτέ αυτό!) βάζουμε γλυκοπατάτες στον φούρνο με πάπρικα και κύμινο, φτιάχνοντας μαζί …
Υλικά 1 μεγάλο λάχανο (2 ½ κιλά περίπου) 1 κιλό κιμά ανάμεικτο (μοσχαρίσιο+χοιρινό) 2 φλιτζ. τσαγιού ρύζι νυχάκι 1 κρεμμύδι …
Το γεμιστό λάχανο με κιμά είναι και πολύ νόστιμο και ιδιαίτερα εμφανίσιμο πιάτο!
Μια παραλλαγή στα γεμιστά κολοκυθάκια μας.
Τα πιο νόστιμα και μαλακά ντολμαδάκια που έχω φτιάξει 250 ΓΡ ΚΙΜΆ ΧΟΙΡΙΝΌ Η ΑΝΑΜΙΚΤΟ 2 ΦΕΤΕΣ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΨΩΜΙ 1 …