Πιροσκί με κιμά
Τα φτιάχνω εδώ και χρόνια αυτά τα πιροσκί, μα δεν μπορώ να ξεχάσω την πρώτη φορά. Το ζυμάρι είναι πολύ …
Τα φτιάχνω εδώ και χρόνια αυτά τα πιροσκί, μα δεν μπορώ να ξεχάσω την πρώτη φορά. Το ζυμάρι είναι πολύ …
Υλικά για falafel :1/2 κιλό ρεβύθια (1πακέτο) 1 μεγάλο κρεμμύδι1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα1/2 ματσάκι μαϊντανό 1/4 ματσάκι δυόσμο3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες1κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1κ.γ. …
Μια παραδοσιακή κιμαδόπιτα με τον τρόπο που την έκανε η γιαγιά μου, απλή, χωρίς πολλά υλικά, μα τόσο νόστιμη και …
Μια τραγανή απ’ έξω και αφράτη μέσα ζύμη πίτσας που κλείνει στην καρδιά της τα κλασσικά υλικά της πίτσας (κέτσαπ, …
Τα καλοκαίρια είχαμε ένα μικρό μποστάνι, μόλις έβγαιναν οι μελιτζάνες ήξερα οτι είναι όντως καλοκαίρι! Θυμάμαι αυτή την “γλύκα” τους …
Μια έξυπνη ιδέα για να ανακυκλώσουμε το κοτόπουλο ή τη γαλοπούλα που μας περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα, είναι να …
Πόσο καιρό είχαμε να κάνουμε γκούλας! Και πόσο μας αρέσει!!! Είναι άλλο ένα από αυτά που εγώ λέω “χουχουλιάρικο” φαγάκι! …
Υλικά συνταγής Για τα κεμπάπ: 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 κ.γ. κόκκινο …