Χοιρινό με τσίλι και κολοκυθάκια!
Έντονη γεύση, πλούσια αρώματα σε ένα πιάτο ιδανικό για την εποχή!
Έντονη γεύση, πλούσια αρώματα σε ένα πιάτο ιδανικό για την εποχή!
Η Τσικνοπέμπτη κάποτε ήταν φανταστική ή τουλάχιστον έτσι έμοιαζε στα παιδικά μου μάτια! Συνηθίζαμε να το τσικνίζουμε σπίτι, ήταν η …
Κάποτε το γιαχνί ήταν μια λέξη που δεν μου προκαλούσε καμία όρεξη, εκτός αν ήταν το δικό της, μοναδικό γιαχνί! …
Πεντανόστιμο και πανεύκολο κοτόπουλο ανοιχτό (πεταλούδα) με πατατούλες στον φούρνο. 1 κοτόπουλο πατάτες λάδι αλάτι πιπέρι 3 κσ πάπρικα 1 …
Υλικά 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ. κριθαράκι μέτριο 2 καρότα σε μικρά κυβάκια 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο 2 σκ. …
Είναι εύκολο στην παρασκευή του και όχι ιδιαίτερα καυτερό. Αν μας αρέσουν όμως τα καυτερά, θα αυξήσουμε την ποσότητα του …
Υλικά 1 κ. μοσχαρίσιο κιμά, χοντροκομμένο 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1/2 κονσέρβα φασόλια κόκκινα, βρασμένα 1/2 κονσέρβα καλαμπόκι, βρασμένο 3 …
Τα βρωμιάρικα στο μεγαλείο τους. Τη συνταγή αυτή, μου την εκμυστηρεύτηκε μια γυναίκα που είχε Καντίνα & φτιάχνουν αυτά τα …
1 κιλό κιμάς 2 σκελίδες σκόρδο 3 φέτες ψωμί ψίχα 2 αυγά 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι 1/2 κουταλιά του …