ΚΡΕΜΑ ΦΑΒΑΣ ΜΕ ΣΑΛΑΜΙ ΑΕΡΟΣ & ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ
www.chefonair.gr
Από τον Chef Γκίκα Ξενάκη ,250 γρ. φάβα 1 ζωμό λαχανικών Knorr Σπιτικός ½ κρεμμύδι 1 καρότο 1 κλων. σέλερι …
Από τον Chef Γκίκα Ξενάκη ,250 γρ. φάβα 1 ζωμό λαχανικών Knorr Σπιτικός ½ κρεμμύδι 1 καρότο 1 κλων. σέλερι …
…οι φακές επαναπροσανατολίζονται και μεταπηδούν εποχιακά, κατ’ ανάγκη ή και κατά βούληση στην κατηγορία της σαλάτας, ντύνονται με σέλερι και …
Το σημερινό είναι ένα πιάτο αραβικής προέλευσης, πολύ διαδεδομένο στη Βόρεια Αφρική και ιδιαίτερα στο Μαρόκο. Χρώματα, μυρωδιές και γεύσεις …