Συνηθίζεται την ημέρα των Θεοφανείων. Σερβίρεται ως κύριο πιάτο στο γιορτινό τραπέζι της συγκεκριμένης ημέρας.
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΤΟΥΡΣΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ (ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΟ)
www.e-sofia.gr
Συνηθίζεται την ημέρα των Θεοφανείων. Σερβίρεται ως κύριο πιάτο στο γιορτινό τραπέζι της συγκεκριμένης ημέρας.
Ένα πολύ νόστιμο φαγητό για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. 500 κιλο φασολια ασπρα 2 κρασοποτηρα λαδι 2 κουτ.της σουπας …
Υλικά 200 γρ. Φασόλια γίγαντες 800 γρ. χοιρινό πανσέτα ή λαιμό 300 γρ. λάχανο τουρσί 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα 1 …
Τα Pierozki ή Pierogi είναι παραδοσιακά χειροποίητα γεμιστά ζυμαρικά της Πολωνικής Κουζίνας. Για όσους γνωρίζουν, μοιάζουν με τα βαρένικα της …