Η “πράσινη” πέρκα
aromavanillias.blogspot.com
Η κατάψυξη ήταν “τίγκα” από διάφορα… και είχα ήδη: καλαμάρια, σαρδελίτσα, γαλέο, μια μέτρια ροφό-σφυρίδα (την ετοιμάζω για σούπα) αλλά …
Η κατάψυξη ήταν “τίγκα” από διάφορα… και είχα ήδη: καλαμάρια, σαρδελίτσα, γαλέο, μια μέτρια ροφό-σφυρίδα (την ετοιμάζω για σούπα) αλλά …
Μιας λοιπόν και πλησιάζει η Κυριακή των Βαΐων που έχει καθιερωθεί ως ημέρας ψαροφαγίας, σκέφτηκα να ανεβάσω αυτή τη συνταγή …
Υλικά για 4 μερίδες 4 λαβράκια ή κέφαλους Για την μαρινάδα με σκόρδο – τζίντζερ: 2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου …