Αιματοβαμμένο Τζατζίκι (Halloween)
Αιματοβαμμένο Τζατζίκι, για να ανεβάσεις τα επίπεδα γεύσης σε πολύ τρομακτικά επίπεδα σε αυτό το γκρίκ Χάλογουϊν πάρτι που θα …
Αιματοβαμμένο Τζατζίκι, για να ανεβάσεις τα επίπεδα γεύσης σε πολύ τρομακτικά επίπεδα σε αυτό το γκρίκ Χάλογουϊν πάρτι που θα …
Το Τζατζίκι μπορεί να έχει Τουρκική προέλευση, έχει όμως καθιερωθεί στην Εληνική κουζίνα μας!!!!!Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην του …
Σε αυτό το τζατζίκι το στραγγιστό γιαούρτι και το σκορδάκι δένουν με το βαθυκόκκινο και γλυκό παντζάρι που δίνει χρώμα …
Υλικά 1 κιλό παντζάρια 2 μήλα 2 σκόρδα ξύδι ελαιόλαδο αλάτι 1 στραγγιστό γιαούρτι (1 κιλού) 150 γραμμάρια καρύδια κοπανισμένα
Τρίβουμε το κολοκυθάκι στον χοντρό τρίφτη, το στίβουμε καλά να φύγουν τα πολλά υγρά και το βάζουμε σε ένα μπωλάκι …
Έχουμε κάνει στο παρελθόν τζατζίκι με καρότο που στην ουσία είναι η χειμερινή εκδοχή του κλασικού τζατζικιού και όπως σχολίασε …
Το Τζατζίκι είναι ένα δροσερό και κρεμώδες dipγιαουρτιού, με τριμμένο ή ψιλοκομμένο αγγουράκι, αρωματισμένο με σκόρδο και ένα αρωματικό χορταρικό …