ΜΠΡΙΟΣ ΜΕ ΚΟΤΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ // BRIOCHE COL TUPPO
illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Η σιτσιλιάνικη μπριόσα είναι ημίγλυκη, αφράτη, με μαλακή, κίτρινη ψίχα, ελαστική κρούστα και ιδιαίτερο άρωμα. Ισως την συναντήσετε να βουτάει …
Η σιτσιλιάνικη μπριόσα είναι ημίγλυκη, αφράτη, με μαλακή, κίτρινη ψίχα, ελαστική κρούστα και ιδιαίτερο άρωμα. Ισως την συναντήσετε να βουτάει …
Από τον Pastry Chef Μάνο Παπαχρήστο ,500 γρ. αλεύρι σκληρό 180 γρ. γάλα 15 γρ. μαγιά νωπή 2 αβγά 55 …
ΑΦΡΑΤΟ ΜΠΡΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΖΥΜΩΜΑ Θα μπορουσε να ονομαζεται και “μπριος για αρχαριες” ή “μπριος για εργαζομενες”, αλλα αυτη η συνταγη …