Ηπειρώτικη λαδόπιτα ή σάμαλι;
tantekiki.blogspot.com
Η ίδια, γνωστή, απλοϊκή αλλά και τόσο νόστιμη γεύση!! Με το σιρόπι, ελαφρά δεμένο, τόσο όσο χρειάζεται για να ρέει …
Η ίδια, γνωστή, απλοϊκή αλλά και τόσο νόστιμη γεύση!! Με το σιρόπι, ελαφρά δεμένο, τόσο όσο χρειάζεται για να ρέει …
Η γεύση του θυμίζει ζουμερό ραβανί ανάμικτο με σάμαλι. Τα υλικά για να το φτιάξουμε συνήθως υπάρχουν στο σπίτι μας. …
Η ευκαιρία ήρθε με την μορφή του κλασσικού σιμιγδαλένιου χαλβά. Χαλβάς στον οποίο πρόσθεσα ξασπρισμένο αμύγδαλο, γλασσαρισμένες φλούδες από εσπεριδοειδή …