Brioche με Μασκαρπόνε
Αφράτο και μυρωδάτο αυτό το ψωμάκι τσουρέκι! 500 γρ. αλευρι για τσουρέκια 100 ml γαλα χλιαρό 150 γρ Μασκαρπονε 2 …
Αφράτο και μυρωδάτο αυτό το ψωμάκι τσουρέκι! 500 γρ. αλευρι για τσουρέκια 100 ml γαλα χλιαρό 150 γρ Μασκαρπονε 2 …
Υλικά για δύο 2 μπούτια κοτόπουλου Αλάτι και πιπέρι 80γρ φουντούκια 2 κουτ. σούπας μέλι Για τη μαρινάδα 1 κρεμμύδι …
Κιτρινοκούλουρα Αστυπαλιώτικα με σαφράν, με γιαούρτι, μέλι και μυρωδικά, αφράτα αλλά και παξιμαδένια. Με αυτά τα συστατικά φτιάχνουμε μια απαλή, …
Τα κιτρινοκούλουρα της Αστυπάλαιας είναι τοπικά παξιμάδια που περιέχουν σαφράν, όπου τους προσδίσει το χαρακτηριστικό χρώμα, χλωρή ένα τοπικό Αστυπαλίτικο …
Κι’ όμως, είναι απλή, σαν να λες “καλημέρα”… Μέσα σε κιτρινισμένα από τον καιρό τετράδια των παλιών νοικοκυρών, διάσπαρτα ανάμεσα …
Ο Κώστας Κωβαίος έφτιαξε ένα ιδιαίτερο τσάτνι για να συνοδεύσουμε τα κρεατικά μας. Υλικά 1 κιλό φραγκόσυκα 2 μάνγκο 300 …
Το σημερινό είναι ένα πιάτο αραβικής προέλευσης, πολύ διαδεδομένο στη Βόρεια Αφρική και ιδιαίτερα στο Μαρόκο. Χρώματα, μυρωδιές και γεύσεις …