Cheesecake leopard
Μια λεοπάρδαλη στην πιατέλα σας! Το κλασικό cheesecake σε άλλη εκδοχή με animal print.
Μια λεοπάρδαλη στην πιατέλα σας! Το κλασικό cheesecake σε άλλη εκδοχή με animal print.
Αυτό όμως το κέικ είναι εξαιρετικό, αν και νηστίσιμο. Το ελαιόλαδο, ο χυμός πορτοκαλιού και το αναψυκτικό τύπου σόδας το …
100 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 100 γρ. καστανή ζάχαρη 25 γρ. σιρόπι από γλυκό κουταλιού ή σιρόπι …
Οι τηγανίτες μου θυμίζουν χειμωνιάτικα βράδια, σαββατοκύριακα και ψιλόβροχο. Με τη ζύμη αυτή φτιάχνετε έναν πυκνό χυλό. Η πυκνότητά του …
Μελομακάρονα τραγανά και απόλυτα μελωμένα! Δεν το λέω εγώ,το λένε οι δοκιμαστές μου,που πιστέψτε με είναι πολύ δύσκολοι και απαιτητικοί! …
Τα σιροπιαστά γλυκάκια συνηθίζονται πολύ σαν κεράσματα τις γιορτινές μέρες!Ένα από αυτά είναι και οι φλογέρες.Οι δικές μου φλογέρες διαφέρουν …
Υλικά 3 τεμχ παντεσπάνι σοκολάτας ( έτοιμα εμπορίου ) 1 κουτί σαντιγύ σε σκόνη ( αυτό με τα 2 σακουλάκια …
Υλικά για το κέικ: 650 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 180 γραμ. ζάχαρη 180 ml ηλιέλαιο 180 ml γάλα …
Παγωτό με εύκολη παρασκευή που δεν χρειάζεται κατάψυξη. Τα κατεψυγμένα φρούτα ταιριάζουν τέλεια με το κρεμώδες γιαούρτι και το μέλι.
Μυρίζοντας την αχνιστή κούπα με τσάϊ, κανέλα, γαρύφαλλα και πορτοκάλι, θυμήθηκα αυτά τα πικάντικα γλυκά μπισκοτάκια μπαχαρικών που είχα φτιάξει …
Είχα μία συνταγή μέσα στο ντουλάπι να με περιμένει. Το μόνο που έπρεπε να σκεφτώ είναι πως θα την κάνω …
Από τον chef Ανδρέα Λαγό ,5 φύλλα χωριάτικα 600 γρ. γιαούρτι στραγγιστό Δωδώνη 200 γρ. γάλα Δωδώνη 6 αβγά 150 …
Τα αφράτα μπαλάκια ζύμης που οι Γάλλοι ψήνουν στο φούρνο και ονομάζουν choux , στην ελληνική τους εκδοχή τηγανίζονται, σιροπιάζονται …
Σ’ αυτήν την φάση λοιπόν και αφού κόντευα στην κυριολεξία να “δαγκώσω” οθόνες και σελίδες περιοδικών :-)) έκανα κι’ εγώ …
Γρήγορες, εύκολες και πάνω απ’ όλα πεντανόστιμες! Συγκεντρώστε τα υλικά, ακολουθείστε τα βήματα της συνταγής και απολαύστε!