ΑΒΓΟ ΠΟΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ
www.chefonair.gr
Από τον Chef Δημήτρη Κοντόπουλο ,4 αβγά 6 φέτες ελληνικό προσούτο Ifantis 200 γρ. πράσα 100 γρ. φρέσκα μανιτάρια 50 …
Από τον Chef Δημήτρη Κοντόπουλο ,4 αβγά 6 φέτες ελληνικό προσούτο Ifantis 200 γρ. πράσα 100 γρ. φρέσκα μανιτάρια 50 …
Υλικά 1 ζυμάρι πίτσας με διάμετρο 28 εκ. 3 κουτ. σούπας τριμμένη παρμεζάνα 3 κουτ. σούπας Hellmann’s Real μαγιονέζα …
ΥΛΙΚΑ για 6-8 άτομα -400 γρ. ρύζι καρολίνα ή αρμπόριο -500 γρ. μανιτάρια φρέσκα -600 ml ζωμό από τα “ποδαράκια” …