Ριζότο με Μανιτάρια, Κρέμα Γάλακτος και Σπανάκι
Το παρακάτω ριζότο, είναι ένα πολύ εύκολο και γρήγορο πιάτο, που μπορούμε να μαγειρέψουμε και όταν δεν έχουμε πολύ χρόνο …
Το παρακάτω ριζότο, είναι ένα πολύ εύκολο και γρήγορο πιάτο, που μπορούμε να μαγειρέψουμε και όταν δεν έχουμε πολύ χρόνο …
Τα ζυμαρικά είναι από τα αγαπημένα πιάτα όλων! Πολλές φορές όμως “ κολλάει” το μυαλό και δε βρίσκουμε τρόπους να …
1 σάλτσα Knorr για ζυμαρικά Bolognese 1 κρεμμύδι μεσαίου μεγέθους ψιλοκομμένο 3 κ.σ. Βιτάμ Culinesse 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 250 …
Λατρεύω τα ζυμαρικά, σε κάθε τους παραλλαγή! Και επειδή αγαπώ και τα λαχανικά, σε αυτό το πιάτο θα συνδυάσουμε επιτυχημένα …
Από την Φανή Γιαβανίτσα ,500 γρ. λαζάνια πλατιά 2 πιπεριές κίτρινες 2 πιπεριές κόκκινες 2 πιπεριές πορτοκαλί 4 κολοκυθάκια 3 …
Ένα ορεκτικό σπέσιαλ. Υλικά 10 μανιτάρια πόρτο μπέλλο μανιτάρια λευκά 2 πιπεριές 1 φλιτζάνι παρμεζάνα 1 ποτηράκι κρασί 2 κουταλιές …
Υλικά : 100 γρ. Βιτάμ 12-14 φρέσκα μανιτάρια μέτρια 150 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο 80 γρ. φρυγανιά τριμμένη 2 αυγά 120 …
12 μανιτάρια μεγάλα φρέσκα ½ κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 250 γρ. τυρί γκούντα ή άλλο κίτρινο τυρί τριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο …
Υλικά 100 γρ. Βιτάμ κλασικό 500 γρ. λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε φέτες 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε λεπτές φέτες 4 …
Υλικά 100 γρ. Βιτάμ 12-14 φρέσκα μανιτάρια μέτρια 150 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο 80 γρ. φρυγανιά τριμμένη 2 αβγά 120 γρ. …
Από τον Chef Δημήτρη Παμπόρη…
Η Κις Λορέν είναι μια από τις φημισμένες τάρτες της γαλλικής κουζίνας που τα τελευταία χρόνια έχουμε βάλει και εμείς …