Ελβετικό ρόεστι
cookpad.com
Κρασάτο μοσχαράκι που λιώνει στο στόμα, σερβιρισμένο σε βουτυρωμένη “φωλιά” τριμμένης τηγανητής πατάτας…
Κρασάτο μοσχαράκι που λιώνει στο στόμα, σερβιρισμένο σε βουτυρωμένη “φωλιά” τριμμένης τηγανητής πατάτας…
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού και σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων αναμένεται το Σαββατοκύριακο να κάνει κρύο και να …
“Κουζί” στην Κύπρο λέμε την στρογγυλή πήλινη γάστρα που στενεύει στο στόμιο και κλείνει με καπάκι. “Κλέφτικο” το λέμε γιατί …