Cheesecake black forest Παρλιάρου
Δύο αγαπημένα γλυκά ενώνονται για να δημιουργήσουν μια γευστική εμπειρία! Αυτό το cheesecake black forest κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο με …
Δύο αγαπημένα γλυκά ενώνονται για να δημιουργήσουν μια γευστική εμπειρία! Αυτό το cheesecake black forest κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο με …
Η πάστα φλώρα είναι ένα μοναδικό γλυκό για όλες τις ώρες!! Ελαφριά και υγιεινή πάστα φλώρα με μαρμελάδα της επιλογής …
Υλικά για στρογγυλή πίτα 26 εκ. ή ορθογώνια: 2 φύλλα σφολιάτα βουτύρου 600 γρ. ή φύλλο σφολιάτα χειροποίητο (δες συνταγή) …
Μια τούρτα αλλιώτικα φτιαγμένη από τη γιαγιά Φρίντα. Είναι μια πολύ παλιά συνταγή για τζηζ κέικ.
Αν τα κάνετε στο φούρνο θα θυμίζει πιο πολύ με γλυκά ψωμάκια γεμιστά με μερεντα. Όπως και να τα κάνετε …
.Είναι μια συνταγή για DONUTS, από την Τσέχικη Ζαχαροπλαστική.
Τούρτα ψυγείου με σαβουαγιάρ, κρέμα ζαχαροπλαστικής και lingonberry jam. Νόστιμος συνδυασμός υλικών, ελαφριά γεύση και όσο χρειάζεται γλυκιά χωρίς να …
Σήμερα μας χάρισε την συνταγή του Παρλιάρου για Linzer Torte, μας εξηγεί την συνταγή, μας συμβουλεύει και μοιράζεται τις φωτογραφίες …
Μια πολύ νόστιμη τάρτα λεμόνι λοιπόν με λευκή σοκολάτα, δροσιστική και ανάλαφρη. Η συνταγή, με πολύ μικρές αλλαγές, είναι από …