Κορμός κάστανο με σοκολάτα Παρλιάρου
www.steliosparliaros.gr
Υλικά 1.000-1.200 γρ. ακαθάριστα κάστανα (θα μας δώσουν περίπου ½ κιλό βρασμένα, αποφλοιωμένα κάστανα, γιατί έχουν μεγάλη φύρα) 130 γρ. …
Υλικά 1.000-1.200 γρ. ακαθάριστα κάστανα (θα μας δώσουν περίπου ½ κιλό βρασμένα, αποφλοιωμένα κάστανα, γιατί έχουν μεγάλη φύρα) 130 γρ. …
Από τον Pastry Chef Γιώργο Χριστοδουλόπουλο Ημέρα προβολής 18/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για το παντεσπάνι: …
Ένα υπέροχο γλυκό για κάθε γιορτινή περίσταση.