Μοσχαράκι με πουρέ κοκκινιστό ογκρατέν Αντώνης
Κυριακάτικο φαγητό για όλη την οικογένεια απλό αλλά τοσο διαφορετικό. Από τα πιο ωραία φαγητό. Μέτριο σε δυσκολία 45 λεπτά …
Κυριακάτικο φαγητό για όλη την οικογένεια απλό αλλά τοσο διαφορετικό. Από τα πιο ωραία φαγητό. Μέτριο σε δυσκολία 45 λεπτά …
Μια υπέροχη συνταγή για να γίνουν τα σνίτσελ μας γευστικά και να κρατηθούν μαλακά!!Εύκολο γρήγορο , γευστικότατο φαγητό συνταγή της …
Η βενετσιάνικη παστισάντα όμως, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πιάτο. Και η ιδιαιτερότητα του ξεκινάει, όπως είδαμε, από το κρέας το …
Για το Κυριακάτικο τραπέζι αυτής της βδομάδας θα φτιάξουμε ένα διαφορετικό ογκρατέν από τα συνηθισμένα! Το κλασικό κοκκινιστό μοσχαράκι με …
Υλικά Μοσχάρι σπάλα 12οο γρ Λαζάνια 1 πακέτο Ντομάτες φρέσκιες 5-6 τεμ μέτρια Ντοματοπολτός 1/2 κουτί Σκόρδο 3 σκελίδες Πιπέρι …
1 κιλό μοσχάρι (φιλέτο ή κόντρα ή νουά ή ποντίκι ) 2 ζωμοί βοδινού 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο …
Προσπαθώντας κι εμείς να είμαστε μέσα στο πνεύμα των ημερών, δημιουργήσαμε ένα πολύ νόστιμο και όχι ιδιαίτερα περίπλοκο πιάτο με …
Το γνωστό σε όλους μας κεμπάπ (Kebap) πέρασε από την Μέση Ανατολή , στα Βαλκάνια , στην Κεντρική και Νότια …
Ένα από τα διάσημα, παραδοσιακά φαγητά της Τούρκικης Κουζίνας είναι το hünkâr beğendi! Το κοκκινιστό κρέας με τον πουρέ μελιτζάνας …
Νόστιμο σπιτικό κεμπάπ, για να ξέρουμε τι τρώμε και να μπορούμε να το απολαμβάνουμε!!
Μια εξαιρετική συνταγή του Jamie Oliver που θα λατρέψετε γιατί είναι εύκολη και πεντανόστιμη!!! Πρόκειται για ένα πλήρες γεύμα…