Χοιρινές μπριζόλες με μαρμελάδα πορτοκάλι, μουστάρδα, βαλσάμικο και δενδρολίβανο
zaaxarikaialati.blogspot.com
Τέλειες ζουμερές με μια απλή και εύκολη διαδικασία.
Τέλειες ζουμερές με μια απλή και εύκολη διαδικασία.
Ένας συγκλονιστικός τρόπος μαγειρέματος του χοιρινού. Ζουμερό, με έντονη τη γεύση πορτοκαλιού, είναι ιδανικό για το χριστουγενιάτικο τραπέζι ως κυρίως …
Ο συνδυασμός χοιρινού με γλυκιές σάλτσες είναι το καλύτερό μου! Το κρέας καραμελώνει και γίνεται πολύ μαλακό.
Μεθ’ αρωμάτων και ποικίλων αρτυμάτων ετούτη η σαλάτα, ό,τι πρέπει για το γιορτινό τραπέζι μας.